Φυτώρια ελιάς στο Μούλκι Κορινθίας

Η εταιρεία ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (Α. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.) ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια. Από τότε αναπτύχθηκε αρκετά μέσω συνεχών επενδύσεων σε εγκαταστάσεις υποδομής και καινοτόμων πρακτικών. Θεωρείται πρωτοπόρος στην γραμμική καλλιέργεια ελιάς στην Ελλάδα. Επίσης είναι το ΜΌΝΟ ελληνικό φυτώριο που παρέχει την υπηρεσία της συγκομιδής & κλαδέματος στο πλαίσιο της τεχνικής υποστήριξης προς τους πελάτες της.

Τα δενδρύλλια μεγαλώνουν στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 50 στρεμμάτων, της εταιρείας στο Μούλκι (Κιάτο, Κορινθίας), όπου και παρακολουθούνται για την ποιοτική ανάπτυξή τους. Φυσικά, η παραγωγή συνεχίζεται και στο Καμάρι Κορινθίας, που μετά από συνεχής εξαγορές, η καλλιεργούμενη έκταση έχει φτάσει τα 30 στρέμματα.

Φυτώρια ελιάς στο Καμάρι Κορινθίας

Εκτός από Arbequina & Κορωνεϊκη στο φυτώριο μας, θα βρείτε και εμβολιασμένες ποικιλίες για τις παραδοσιακές καλλιέργειες είτε βρώσιμες (καλαμών, μεγάρων, αμφίσης, Χαλκιδικής, κτλ) είτε για λάδι, (μανάκι, μεγάρων, Κορωνέϊκη, κτλ). Η επιχείρηση παράγει επίσης  ΦΥΣΤΙΚΙΕΣ, εσπεριδοειδή & καλλωπιστικά.

Τα ιδιόκτητα ελαιο-συλλεκτικά οχήματα μάρκας Gregoire

Η συνεχής προσπάθεια μας για εξέλιξη, έχει οδηγήσει σε συνεργίες & συνεργασίες τόσο με καταξιωμένα ιδρύματα (Κολέγιο Περρωτής), όσο και με σημαντικές εγχώριες επιχειρήσεις (ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ – CASH & CARRY και ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε.)