Η εταιρεία μας

 ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (Α. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.) αποτελεί  3η γενιά φυτωρίου. Αναπτύσσεται συνεχώς, μέσω συνεχών επενδύσεων σε εγκαταστάσεις υποδομής και καινοτόμων πρακτικών.

  • Δυναμικά στο χώρο παραγωγής δενδρυλλίων ελιάς .

Το φυτώριο διαθέτει δενδρύλλια ελιάς πιστοποιηµένα, άριστης ποιότητας, µε τα οποία προµηθεύει την αγορά σε ανταγωνιστικές τιµές.

Σε εμάς θα βρείτε διάφορες ποικιλίες είτε βρώσιμες (καλαμών , μεγάρων, αμφίσσης, χαλκιδικής) ,είτε για  παραγωγή λαδιού (κορωνέϊκη ,arbequina,picual μανάκι, μεγάρων,) κτλ.

Πρωτοπόρος στη γραµµική καλλιέργεια ελιάς –  πυκνής φύτευσης.

    Πρωτοπόρος στη γραµµική καλλιέργεια ελιάς στην Ελλάδα, παρέχει την υπηρεσία συγκοµιδής ελιάς έχοντας πλέον στη δυναµική της δύο ιδιόκτητα µηχανήµατα συγκοµιδής καθώς και µηχάνηµα κλαδέµατος στο πλαίσιο της τεχνικής υποστήριξης των πελατών της. Βασιζόµενη πάντα στην ποιότητα και την εµπιστοσύνη χτίζει µακροχρόνιες σχέσεις µε τους πελάτες της κι έχει τη χαρά να συλλέγει ελιές από δενδρύλλια που έχει προµηθεύσει.

  • Εντατικά στη φυστικιά

Η εταιρεία δραστηριοποιείται εντατικά στην παραγωγή του φυτού Φυστικιά  ποικιλίας  «Αιγίνης»  (Pistacia Vera), από υποκείµενο «P. Atlantica»(τσίκουδο), έχοντας άριστη τεχνογνωσία στο αντικείµενο. Το υποκείµενο P. Atlantica είναι το µοναδικό που έχει συµβατικότητα µε το εµβόλιο, µε αποτέλεσµα να είναι το µακροβιότερο σε σχέση µε όλα τα άλλα.

  • Καλλωπιστικά φυτά –  Εσπεριδοειδή –  Καρποφόρα δένδρα

Τα Φυτώρια Αναστασόπουλος  ασχολούνται επίσης µε την παραγωγή και εµπορία καλλωπιστικών φυτών & εσπεριδοειδών σε διάφορα είδη και ποικιλίες & είναι  αντιπρόσωπος επώνυμων ξένων οίκων για διάφορα άλλα είδη φυτών π.χ. καρποφόρα .

Τα δενδρύλλια µεγαλώνουν στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 50 στρεµµάτων στο Μούλκι (Κιάτο Κορινθίας), καθώς και 40 στρεµµάτων σε ανάλογες εγκαταστάσεις, στο Καµάρι Κορινθίας, όπου και παρακολουθούνται για την ποιοτική ανάπτυξή τους από τον γεωπόνο (µέτοχο της εταιρείας), καθώς και από γεωπόνους της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίµων Κορινθίας.

Η εμπειρία ετών καθώς & η άριστη τεχνογνωσία  στο αντικείμενο, μας καθιστούν αξιόλογους στο χώρο καλλιέργειας των φυτών. Έχουμε  αναπτύξει πολύ καλές συνεργασίες  και τροφοδοτούμε  με φυτά άριστης ποιότητας την ελληνική αγορά  καθώς και  την αγορά λοιπών χωρών του εξωτερικού.

Η αποστολή των φυτωρίων & λοιπών φυτών γίνεται αξιόπιστα  κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη σε όλη την Ελλάδα & στο εξωτερικό.

  • Με  δικό μας φορτηγό
  • Μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής  σε αντίστοιχο πρακτορείο  κατόπιν εντολής του πελάτη ( σε παλέτες ) .

 

  Τα φυτώρια ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  και στη Βόρεια Ελλάδα με ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατα, ανοίξαμε το νέο μας υποκατάστημα, στον Άγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης , στο 22ο χλμ Θεσ/κης – Καβάλας .

Ανοίξαμε το δρόμο για καλύτερη & πιο άμεση  εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο στη Βόρεια Ελλάδα , όσο και στα γειτονικά κράτη.