Η επιχείρηση μας έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή φυτωρίων ελιάς. Η τεχνογνωσία έχει περάσει από γενιά σε γενιά και βρισκόμαστε αισίως στην Τρίτη γενιά.

Ασχολούμαστε με το Σύστημα  γραμμικής καλλιέργειας ελιάς από το 2005, παρακολουθώντας του Ισπανούς καλλιεργητές & φυτωριούχους, κάνοντας συχνά ταξίδια και με συνεχή ενημέρωση.

Το 2010 φέραμε το πρώτο ιδιόκτητο μηχάνημα μάρκας Gregoire (G 122) για την πρώτη συγκομιδή που έγινε στους Ν. Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Το 2011 ξεκινήσαμε ένα πείραμα σε συνεργασία με το Κολλέγιο Περρωτής. Αυτό το πείραμα παρακολουθεί το  πως επηρεάζουν οι διαφορετικές πυκνότητες & παροχές λιπάσματος, την ανάπτυξη των ελαιοδέντρων. Υπεύθυνος είναι ο Δρ Θανάσης Γκέρτσης, πρωτοπόρος της Γεωργίας Ακριβείας & πρόεδρος του Κέντρου Ελιάς Κρίνος.

Τα χρόνια που ακολούθησαν οι ελαιώνες της Γραμμικής Καλλιέργειας «πύκνωσαν» σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Λαμία, Λάρισα, Βόνιτσα, Πρέβεζα, Χαλκιδική, Ξάνθη, Κομοτηνή, κτλ

Το 2014 διοργανώθηκε με επιτυχία, στις εγκαταστάσεις της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, η ημερίδα σχετικά με το συγκεκριμένο πείραμα. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση χορηγοί ήταν: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ελαιολάδου (IOC) & το φυτώριο μας.

Το 2015 η εταιρεία μας πραγματοποίησε  τη πώληση του πρώτου καινούριου μηχανήματος συγκομιδής μάρκας Gregoire στην Κύπρο.

Το 2016 ήταν χρονιά ορόσημο για την εταιρεία μας. Αποκτήσαμε δεύτερο μηχάνημα συγκομιδής  (G 140 SW) και πήραμε μέρος ως εκθέτες σε Αγροτική Έκθεση στην Κίνα, ώστε να διευρύνουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες  μας.

Τα χρόνια που ακολουθούν μέχρι και σήμερα έτος 2020 μας βρίσκουν πλέον αρκετά έμπειρους στο κομμάτι, τόσο της παραγωγής δενδρυλλίων ελιάς άριστης ποιότητας ,όσο και της  εφαρμογής της γραμμικής καλλιέργειας ελιάς ,μέχρι και τη τελική διαδικασία συγκομιδής των ελαιοδένδρων με τα ιδιόκτητα μηχανήματά μας σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα ,με  προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών μας.